איזו שווארמה תרצו, פרגית או נתחי הודו נקבה מתובלים בהרבה שומן כבש?
קצת על מסעדת אבו חלווה גריל בשרים - המסעדה החלה את דרכה בשנת 2016 בניהול האחים חליל וסאלח אבו חילווה בעלי האטליז "אבו חילווה" הידוע באיכות הבשרים. הבשרים בגריל נבחרים בקפידה מהאטליז וטריים יום יום. כל הפיתות, הלאפות והבגטים נאפים במקום ומוגשים חמים מהתנור. מלבד שני סוגים של שווארמה שנדמה כי הם כה הכרחיים ביפו, בתפריט מוצאים גם שיפודים מכל המינים והסוגים, ביניהם פרגית והקבב המצטיין מהאטליז, שקדים, כבד אווז, חלקי פנים, נקניקיות חריפות וצלעות טלה. שווה לברר אם יש נתחים מיוחדים על הגריל וליהנות מחוויה בשרית עסיסית במחירים מתונים.
קצת על מסעדת אבו חלווה גריל בשרים - המסעדה החלה את דרכה בשנת 2016 בניהול האחים חליל וסאלח אבו חילווה בעלי האטליז "אבו חילווה" הידוע באיכות הבשרים. הבשרים בגריל נבחרים בקפידה מהאטליז וטריים יום יום. כל הפיתות, הלאפות והבגטים נאפים במקום ומוגשים חמים מהתנור. מלבד שני סוגים של שווארמה שנדמה כי הם כה הכרחיים ביפו, בתפריט מוצאים גם שיפודים מכל המינים והסוגים, ביניהם פרגית והקבב המצטיין מהאטליז, שקדים, כבד אווז, חלקי פנים, נקניקיות חריפות וצלעות טלה. שווה לברר אם יש נתחים מיוחדים על הגריל וליהנות מחוויה בשרית עסיסית במחירים מתונים.