במחיר של ארוחת צהריים אחת, תקבלו עם השובר 2 ארוחות מפנקות עם כוס יין לכל סועד.
הארוחה כוללת: מנה ראשונה, מנה עיקרית, כוס יין.
תפריט הארוחה
כוס יין לכל סועד - Domaine de Cibadies
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד:
-
דג מלוח הרינג - מוגש עם תפוחי אדמה חמים ובצל כבוש
-
פטה כבד עוף - מוגש עם פירות יער וריבת בצלים
-
גרבלקס - דג סלמון במליחות קלה, מוגש עם לביבות תפוח אדמה אפויות וגבינת שמנת
-
קרפצ'יו בקר - מוגש עם פרמז'אנו וטוסטונים
-
סלט יווני
-
מרק דגים - ציר דגים עשיר עם פילה דג בס
-
מרק בורשט - מרק מסורתי עתיק על בסיס עגבניות, סלק, כרוב וקוביות בקר. מוגש עם סייד שמנת חמוצה
-
מרק סוליאנקה - מרק מסורתי פיקנטי עם בשרים מעושנים קצוצים, צלפים ועגבניות. מוגש עם סייד שמנת חמוצה
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
-
פילה סלמון גריל - עם רוטב שמנת ועגבניות קצוצות, מוגש עם ירקות גריל ופירה
-
פילה דניס עם שרימפס - עם רוטב שום-לימונים, מוגש עם ירקות גריל ופירה
-
שרימפס עם רוטב לבחירה - רוטב רוקפור / שום
-
מחבת בקר - מחבת בקר לוהטת היישר מן התנור עם תפוחי אדמה בצל ופטריות
-
דאבל סטייק
-
ורניקה ביתי - עם בצל מטוגן, שמנת חמוצה, בצל כבוש ועשבי תיבול
-
פלמיני ביתי - כיסוני בצק ממולאים בתערובת בשר בקר, כבש ובצל טרי בחמאה, מוגש עם שמנת חמוצה
-
פטוצ'יני טבעוני - ברוטב פסטו ושמנת סויה
באבא יאגה
אם אתם חובבי מסעדות המעוניינים לחוות את טעמו של מטבח אירופאי איכותי הרי שמסעדת באבא-יאגה היא המסעדה עבורכם. במסעדה ניתן ליהנות מתפריט אירופאי עשיר העשוי כולו ממרכיבים טריים וכולל בין השאר מאכלי בשר וקדירות, פירות ים, דגים, סלטים טריים וירקות שורש, כל זאת עם שירות ברמה הגבוהה ביותר.
המסעדה הקרויה על שמה של המכשפה הסלאבית המפורסמת פועלת בניצוחה של השפית העולה מריה פיסנץ שזכתה להפגין את כישוריה בתכנית הבישול הפופולרית רויאל שף. פיסנץ מצליחה לשחזר בכל מנה במסעדה את הטעמים והריחות של ילדותה ברוסיה ולוקחת אתכם לתוך עולם אירופאי קסום.
אם אתם חובבי מסעדות המעוניינים לחוות את טעמו של מטבח אירופאי איכותי הרי שמסעדת באבא-יאגה היא המסעדה עבורכם. במסעדה ניתן ליהנות מתפריט אירופאי עשיר העשוי כולו ממרכיבים טריים וכולל בין השאר מאכלי בשר וקדירות, פירות ים, דגים, סלטים טריים וירקות שורש, כל זאת עם שירות ברמה הגבוהה ביותר.
המסעדה הקרויה על שמה של המכשפה הסלאבית המפורסמת פועלת בניצוחה של השפית העולה מריה פיסנץ שזכתה להפגין את כישוריה בתכנית הבישול הפופולרית רויאל שף. פיסנץ מצליחה לשחזר בכל מנה במסעדה את הטעמים והריחות של ילדותה ברוסיה ולוקחת אתכם לתוך עולם אירופאי קסום.
מריה פיסנץ - השפית של מסעדת באבא יאגה
מריה פיסנץ נחשבת לאחת השפיות הצעירות והמבטיחות בארץ, זוכת תכנית הבישול המצליחה, רויאל שף, מובילה את התפריט הייחודי של המסעדה מזה מספר שנים. מריה, שגדלה במשפחה רוסית, נהגה להתבונן באמה מבשלת והסתובבה במטבח מאז הייתה ילדה קטנה, אז גילתה את אהבתה למטבח ולבישול, אהבה שנשארה איתה מאז ועד היום. במטבח של באבא יאגה פיסנץ משלבת את המאכלים המוכרים לה מבית - מאכלי המטבח הרוסי המסורתי, עם מאכלים מרחבי אירופה – מספרד, צרפת ומדינות נוספות, והיא ומקפידה להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר.
מרוצים וממליצים באתר Tripadvisor:
"פשוט מעולה, מהמנה הראשונה עד האחרונה. אוכל איכותי. מרגישים את הטריות. מומלץ בחום. לא לוותר על הפילמני ."
"מאוד נהננו מהאוכל, היה מגוון וטעים. נהננו מאוד מהיחס החם של המארחים. חוויה מיוחדת וטובה. הרגשנו בבית. תודה."
"ישבנו עם חברים בחוץ, נהננו מהאוכל והיין, מהאווירה המדהימה ומהפינה הירוקה באמצע תל-אביב הרועשת. היה כייף!"
משלמים על ארוחה עסקית אחת, מקבלים את השנייה במתנה וכוס יין לכל סועד.