השתתפות בסדנת אפייה של השף והקונדיטור גל בוכניק - זוכה העונה הראשונה של 'משחקי השף קונדיטור'.
סדנאות אפייה:
-
סדנת שמרים בסיסית - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של בצק שמרים: בצק שמרים קראנץ', בצק לרוגעלך ובצק לסברינות
-
סדנת שמרים בסיסית למאפים מלוחים - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של בצק: בצק לחלות שבת, בצק פוקצ'ה/פיצה פריך ובצק שמרים מלוח למאפים אישיים
-
סדנת פטיפורים - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים שונים של פטיפורים (המבחר מתחלף בסדנאות השונות): קרמבואים, פחזניות, קרמבל, טראפלס, מגנום, חיתוכיות סניקרס ועוד
-
סדנת טארטים וטארטלטים - בסדנה תלמדו להכין 3 טארטים: טארט שוקולד אפוי, טארט מרנג לימון וקרם שקדים וטארט פיצוחים קרמל טופי
-
סדנת עוגיות בוטיק - בסדנה תלמדו להכין 4 סוגי עוגיות מודרניות וקלאסיות, מלוחות ומתוקות, כגון אלפחורס, שוקולד פאדג', עוגיות דגנים, עוגיות שכבות ריבה ועוד
-
סדנת קינוחי כוסות - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של קינוחי כוסות הבנויים משכבות ומרקמים שונים
סדנאות אפייה פרימיום:
-
שמרים כרוכים - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של בצק שמרים, בצק קרואסון ובריוש מדופף וקלאסי
-
סדנת עוגיות מרוקאיות - חלק א': שבקיות, מסאפן, פקעות בוטנים, מרציפן. חלק ב': סיגרים, יויו, מקרוד, סלסלות שומשום
-
סדנת בצק רבוך - בסדנה תלמדו להכין בצק רבוך, פחזניות בציפוי קרמבל, אקלר ופארי ברסט בציפוי קראסט שקדים
-
סדנת מקרונים - בסדנה תלמדו להכין מקרון בצורה מושלמת ועוד מגוון גדול של מילויים
*למימוש במועדי הסדנאות המופיעות באתר
גל בוכניק בית ספר לאפייה
גל בוכניק, שף וקונדיטור - זוכה העונה הראשונה של 'משחקי השף קונדיטור' בנבחרת של השף אסף גרניט. הדרך של גל בעולם הקונדיטוריה החלה לפני שנים רבות, בהתחלה בצעדים קטנים במטבח ולאחר מכן בלימוד עצמאי ועבודה קשה וכיום יש לו ותק של 20 שנה בתחום הפטיסרי המודרני. במהלך השנים למד והשתלם אצל מיטב השפים המובילים בעולם ופיתח לעצמו שיטות עבודה ייחודיות. בשנים האחרונות הוא מעביר סדנאות אפייה ומלמד את התחום בבתי ספר ברחבי הארץ.
גל בוכניק בית ספר לאפייה
גל בוכניק, שף וקונדיטור - זוכה העונה הראשונה של 'משחקי השף קונדיטור' בנבחרת של השף אסף גרניט. הדרך של גל בעולם הקונדיטוריה החלה לפני שנים רבות, בהתחלה בצעדים קטנים במטבח ולאחר מכן בלימוד עצמאי ועבודה קשה וכיום יש לו ותק של 20 שנה בתחום הפטיסרי המודרני. במהלך השנים למד והשתלם אצל מיטב השפים המובילים בעולם ופיתח לעצמו שיטות עבודה ייחודיות. בשנים האחרונות הוא מעביר סדנאות אפייה ומלמד את התחום בבתי ספר ברחבי הארץ.