איך אפשר שלא לאהוב שוקולד? השוקולטייר הידוע מישי (מיכאל) בלוג מזמין אתכם לסדנת שוקולד מתוקה בה לא תפסיקו ללקק את האצבעות והכי כיף זה שחוזרים הביתה עם כל מה שהכנתם בסדנה.
מה בסדנה: הרצאה על עולם התוכן הרחב של השוקולד, ניסוי בטימפרור (חימום וקירור מבוקר של השוקולד), כתיבה בשוקולד, יצירת מקופלת, גלילי שוקולד, קישוטי שוקולד, חטיפי שוקולד ופרלינים, כמו כן, לרוכשי השובר תינתן הנחה של 10% על מוצרי החנות ביום הסדנה.
איפה: מרכז הסדנאות בקריית טבעון.
מתי:
מה בסדנה: הרצאה על עולם התוכן הרחב של השוקולד, ניסוי בטימפרור (חימום וקירור מבוקר של השוקולד), כתיבה בשוקולד, יצירת מקופלת, גלילי שוקולד, קישוטי שוקולד, חטיפי שוקולד ופרלינים, כמו כן, לרוכשי השובר תינתן הנחה של 10% על מוצרי החנות ביום הסדנה.
איפה: מרכז הסדנאות בקריית טבעון.
מתי:
ימי ו' בין השעות 10:00-12:30:
- 28.02.20 (אזל המלאי)
- 13.03.20
- 20.03.20 (אזל המלאי)
- 27.03.20
- 03.04.20
- 10.04.20
מכירים את מישי בוטיק שוקולד?
מישי (מיכאל) בלוג החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון “דן כרמל” בחיפה, שהיה בשנות ה-60 מוסד קולינארי מוביל שעבד, לימד ופעל בסטנדרטים קלאסיים וחשף את תלמידיו ועובדיו לתרבות אוכל, יין, הגשה ובישול עילי. לאחר שירותו הצבאי, התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית “הונולד” בציריך שם התנסה במגוון תחומי הקונדיטוריה, מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן, שוקולד ופרלינים. בהונולד השתלב בצוות גדול שמנה כ-70 עובדים והחל להתמחות במחלקות השונות. מישי חזר לארץ ובבשנת 1979 פתח את הקונדיטוריה בקרית טבעון והחל לייצר מגוון מוצרי קונדיטוריה. בשנת 1994 החל לייצר את הפרלינים, מחומרי גלם באיכות מעולה שהחלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק. בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לבוטיק שוקולד. כיום מישי מלמד ועורך סדנאות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות בטבעון ובמבחר בתי ספר מקצועיים בארץ.
מישי (מיכאל) בלוג החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון “דן כרמל” בחיפה, שהיה בשנות ה-60 מוסד קולינארי מוביל שעבד, לימד ופעל בסטנדרטים קלאסיים וחשף את תלמידיו ועובדיו לתרבות אוכל, יין, הגשה ובישול עילי. לאחר שירותו הצבאי, התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית “הונולד” בציריך שם התנסה במגוון תחומי הקונדיטוריה, מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן, שוקולד ופרלינים. בהונולד השתלב בצוות גדול שמנה כ-70 עובדים והחל להתמחות במחלקות השונות. מישי חזר לארץ ובבשנת 1979 פתח את הקונדיטוריה בקרית טבעון והחל לייצר מגוון מוצרי קונדיטוריה. בשנת 1994 החל לייצר את הפרלינים, מחומרי גלם באיכות מעולה שהחלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק. בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לבוטיק שוקולד. כיום מישי מלמד ועורך סדנאות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות בטבעון ובמבחר בתי ספר מקצועיים בארץ.