ארוחה זוגית במסעדת השף האהובה מנצרת - דיאנא. מומלץ לנסות את הקבב המפורסם שלהם!
-
ארוחה זוגית כוללת:
סלטים למרכז השולחן, מנה ראשונה, מנה עיקרית לבחירה מתוך 11 מנות (לא כולל סטייק אנטרקוט, צלעות טלה, שישליק טלה), תוספת למנה עיקרית, קינוח זוגי, קנקן לימונדה וכוס יין -
ארוחה זוגית משודרגת כוללת:
סלטים למרכז השולחן, מנה ראשונה, מנה עיקרית לבחירה מתוך 14 מנות (כולל סטייק אנטרקוט, צלעות טלה, שישליק טלה), תוספת למנה עיקרית, קינוח זוגי, קנקן לימונדה וכוס יין
תפריט הארוחה:
כוס יין לכל סועד: יין הבית לבן / אדום
סלטים למרכז השולחן: 12 סוגי סלטים משתנים - חומוס, טחינה, חצילים, כרובית, ירקות ועוד
מנה ראשונה לכל סועד: קובה בשר מטוגנת
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
-
קבבים בתבשיל קדרה
-
קבבים על מקל קינמון
-
דג דניס שלם בגריל
-
שרימפס בחמאת שום ופטריות
-
קלאמרי מבושל עם ירקות עונתיים
-
עופיון ממולא בירקות שורש / אורז
-
סינייה בטחינה
-
מעורב טלה ופרגיות
-
שיפודי פרגית
-
שניצל
-
סטייק חזה עוף
-
שיפודי פרגית
מנות עיקריות נוספות לבחירה (בארוחה המשודרגת בלבד):
-
סטייק אנטרקוט
-
צלעות טלה
-
שישליק טלה
תוספת לבחירה: מג'דרה / ירקות על האש
קינוח זוגי: כנאפה הבית - עשוי במקום
קנקן לימונדה למרכז השולחן
מסעדת דיאנא
דיאנא, שנפתחה על ידי מחמוד צפדי, נחשבת מזה שנים לאחת המסעדות הערביות הטובות בארץ בזכות האוכל, הטעמים, הטריות והניחוחות. במסעדה מוגש תפריט ערבי מסורתי המשלב מגוון קלאסיקות בטוויסט יצירתי של השף ממשפחת צפדי - וואסים. דיאנא מושכת אליה סועדים מכל רחבי הארץ עם מנות כמו קובנה, סינייה, הקבב המפורסם, הסלטים הטריים, מיני מאפים מהטאבון ועוד רבים וטובים.
"תחת כל עץ רענן בישראל מגישים קבב; ואם לא קבב אז קבבונים. זו, ללא ספק, ממנות הקבב הטובות ביותר בישראל" (אבי אפרתי, וואלה) לביקורת המלאה>>