"גם אנחנו בדרך כלל נרתעים ממסעדות קניונים, אבל המקום החדש במתחם אושילנד בכפר סבא, שמיועד להיות מקדש לקרניבורים ויגיש בשר בטכניקות משוכללות ומגוונות, הצליח לתפוס את תשומת ליבנו ולדגדג לנו את בלוטות הטעם" (ריטה גולדשטיין, מאקו, 30/04/18)
העסקה כוללת:
העסקה כוללת:
-
ארוחה זוגית או ארוחה לשני זוגות
-
מנה ראשונה לכל זוג לבחירה
-
מנה עיקרית למרכז השולחן
-
כוס יין לכל סועד
תפריט הארוחה:
מנה ראשונה לכל זוג לבחירה: אסאדו כרוב סגול, קרפציו שייטל, סשימי סלומון, תבשיל שעועית ובשר ראש, סלט שרי ובריסקט (פיקנטי), סלט אנדיב, נקניקיות צ'וריסוס ביתיות, לשון בקר מעושנת או "רוסטביף" בריסקט.
*לפירוט המנות המלא לחץ כאן
מנה עיקרית למרכז השולחן: 700 גרם בארוחה לזוג או 1.400 בארוחה לרביעייה של פלטת בשרים משובחת.
לשולחן מוגשת אבן לוהטת עליה ניתן לצרוב אישית את נתחי הבשר: אנטרקוט טרי ישראלי, סינטה משובחת, נתח קצבים, ראנץ', דנבר קאט וחזה אווז. הנתחים מוגשים עם מבחר רטבים מיוחדים בעבודת יד: צ'ימיצ'ורי סלרי, ברבקיו תפוחים וברנדי וחרדל ביתי ברוזמרין.
*המנות עשויות להשתנות ע"ב יומי בהתאם לטריות חומרי הגלם ובהתאם להחלטת השף.
כוס יין אדום או לבן לבחירה לכל סועד
קצת על מסעדת המקדש - מסעדת בשרים כשרה הפועלת במתחם אושילנד בכפר סבא. המסעדה מתמחה בעישון ועל התפריט מנצח השף לירן בלו (טצה דורו, קורדיליה ואמיליה לשעבר) המשתמש בטכניקות בישול מתקדמות הכוללות בישול בוואקום, לצד טכניקות קלאסיות של טיפול בבשרים כמו עישון בשבבי עץ בעלי ניחוחות שונים כמו דובדבן או עץ מחביות ברנדי. כמו כן תמצאו כאן לא מעט גימיקים לחובבי הבשר - כמו אבן לוהטת המוגשת לשולחן ועליה ניתן לצרוב אישית את נתחי הבשר. המקום מעוצב עם הרבה עץ, מתכת ומראות בסגנון ניו אורלינס ומרתפי הג'אז.
מנה ראשונה לכל זוג לבחירה: אסאדו כרוב סגול, קרפציו שייטל, סשימי סלומון, תבשיל שעועית ובשר ראש, סלט שרי ובריסקט (פיקנטי), סלט אנדיב, נקניקיות צ'וריסוס ביתיות, לשון בקר מעושנת או "רוסטביף" בריסקט.
*לפירוט המנות המלא לחץ כאן
מנה עיקרית למרכז השולחן: 700 גרם בארוחה לזוג או 1.400 בארוחה לרביעייה של פלטת בשרים משובחת.
לשולחן מוגשת אבן לוהטת עליה ניתן לצרוב אישית את נתחי הבשר: אנטרקוט טרי ישראלי, סינטה משובחת, נתח קצבים, ראנץ', דנבר קאט וחזה אווז. הנתחים מוגשים עם מבחר רטבים מיוחדים בעבודת יד: צ'ימיצ'ורי סלרי, ברבקיו תפוחים וברנדי וחרדל ביתי ברוזמרין.
*המנות עשויות להשתנות ע"ב יומי בהתאם לטריות חומרי הגלם ובהתאם להחלטת השף.
כוס יין אדום או לבן לבחירה לכל סועד
קצת על מסעדת המקדש - מסעדת בשרים כשרה הפועלת במתחם אושילנד בכפר סבא. המסעדה מתמחה בעישון ועל התפריט מנצח השף לירן בלו (טצה דורו, קורדיליה ואמיליה לשעבר) המשתמש בטכניקות בישול מתקדמות הכוללות בישול בוואקום, לצד טכניקות קלאסיות של טיפול בבשרים כמו עישון בשבבי עץ בעלי ניחוחות שונים כמו דובדבן או עץ מחביות ברנדי. כמו כן תמצאו כאן לא מעט גימיקים לחובבי הבשר - כמו אבן לוהטת המוגשת לשולחן ועליה ניתן לצרוב אישית את נתחי הבשר. המקום מעוצב עם הרבה עץ, מתכת ומראות בסגנון ניו אורלינס ומרתפי הג'אז.