בוקר זוגי על הים: ארוחת בוקר עשירה במסעדת פרש קיטשן הכשרה בנמל תל אביב, עם ביצים, סלט, מגוון מטבלים, לחמי בוטיק ושתייה חמה - ואפשר (ואפילו מומלץ) לבוא גם בערב!
מה בתפריט?
2 ביצים לבחירה לכל סועד - תוספות אפשריות: עשבי תיבול, בצל.
תוספות בתשלום מול המסעדה: פטריות, מוצרלה, פטה.
סלט בוקר לבחירה לכל סועד - קצוץ או קיסר.
מגוון מטבלים - סלט טונה, קרם ארטישוק, גבינת פטה, גבינת שמנת, צ'רשי דלעת פיקנטי, זיתים מתובלים, מסבחה דלעת, טאפאס לאבנה, טאפאס חציל קלוי עם טחינה וגרגרי חומוס, ריבה ביתית לכל סועד.
לחמי בוטיק טריים.
כוס שתייה חמה - לבחירה לכל סועד.
מה בתפריט?
2 ביצים לבחירה לכל סועד - תוספות אפשריות: עשבי תיבול, בצל.
תוספות בתשלום מול המסעדה: פטריות, מוצרלה, פטה.
סלט בוקר לבחירה לכל סועד - קצוץ או קיסר.
מגוון מטבלים - סלט טונה, קרם ארטישוק, גבינת פטה, גבינת שמנת, צ'רשי דלעת פיקנטי, זיתים מתובלים, מסבחה דלעת, טאפאס לאבנה, טאפאס חציל קלוי עם טחינה וגרגרי חומוס, ריבה ביתית לכל סועד.
לחמי בוטיק טריים.
כוס שתייה חמה - לבחירה לכל סועד.
פרש קיטשן Fresh Kitchen
רשת בתי קפה ומסעדות שהוקמה בשנת 2007 על-ידי ניר קודיש, מושיקו ממן וגיא אלבז, והחלה כרשת תל-אביבית, אך הפכה במהרה לרשת פופולארית בפריסה ארצית ונמצאת במגמת התפתחות וגדילה עד היום. פרש קיטשן שמה דגש על שימוש בחומרי גלם טריים ומיוחדים ומציעה מטבח מקומי שמתאים לכולם ותפריט צבעוני, מגוון ורענן. המסעדה כשרה בהשגחת הרב מחפוד.