השתתפות ליחיד או לזוג בסדנת בישול איטלקי לבחירה אצל השף והמומחה הקולינרי ג'אקומו.
אז איך אומרים בתאבון באיטלקית?
אז איך אומרים בתאבון באיטלקית?
הסדנאות לבחירה:
- סדנת פסטות, פיצות ורביולי: השף ג'אקומו ילמד אתכם כיצד מכינים באיטליה פסטה אמיתית מקמח דורום - פסטה ללזניה, פסטות צבעוניות, רביולי וניוקי. כמו כן תלמדו אילו רטבים מתאימים לפסטות השונות. את הידע שתרכשו תוכלו ליישם בקלות ולהכין את המנות גם במטבח הפרטי שלכם
- סדנת אפייה וקינוחים: השף ג'אקומו ילמד אתכם כל מה שיש לדעת על מוצרי מאפה איטלקיים וכצד להכין את מיטב הקינוחים של המטבח האיטלקי. במסגרת הסדנה תכינו בצק שמרים, פוקאצ'ה, ברוסקטת עגבניות טריות, פיצה קלאסית, פיצה ביאנקה, קלצונה, גריסיני, קרוסטטה עם ברוקולי, תרד או שעועית ירוקה, פנקוטה, טירמיסו, סלאמי משוקולד ומוס שוקולד.
- סדנת הקלאסיקה של המטבח האיטלקי: השף ג'אקומו יעשה לכם היכרות עם מאכלים מיוחדים שהם קלאסיקות איטלקיות: פיצה ביאנקה, סלט לחם ועגבניות - פנצנלה, קפונטה חצילים מסיציליה, לזניה מיוחדת ברוטב פטריות ופסטו, ניוקי א-לה רומנה עם פרמיג'נו וריזוטו ריזי ביזי. את הסדנה תפתחו בלחם שתאפו בעצמכם.
משך כל סדנה: כ-3 שעות. במפגשים מוגשות המנות שהוכנו במהלך הסדנה.
לפירוט תאריכי הסדנאות הקרובות >>
השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי למעלה מ-15 שנה. הוא למד ועשה השתלמות באיטליה אצל כוהנת הבישול האיטלקי מרצ'לה חזן ובמספר מסעדות ברומא ובדרום איטליה. כמו כן הייתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טריה. ג'אקומו כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים קולינריים לארץ המגף.