ללוש בצק, לרדד אותו, לבשל ברוטב ולפזר מעילו גבינת פרז'ן זה חלומי!
העסקה כוללת:
- השתתפות בסדנת בישול איטלקי לבחירה ליחיד או לזוג - בהתאם לשובר הנרכש
- משך כל סדנה: כ-3 שעות
- הסדנה נפתחת בליווי פוקצ'ות טריות שנאפות דקה לפני הגעתכם, מטבלים, לימונדה טבעית, יינות אדומים ולבנים ושתייה חמה
- בסוף הסדנה תאכלו את כל מה שהכנתם ואם לא נשאר לכם מקום, תיקחו את השאריות הביתה
*יתכנו שינויים קלים בתפריט בהתאם לשיקול השף וזמינות חומרי הגלם - לתפריטים המעודכנים יש ללחוץ כאן.
הפעילות כשרה בהשגחת הרבנות תל אביב
במקום ישנה חניה חינם
הפעילות כשרה בהשגחת הרבנות תל אביב
במקום ישנה חניה חינם
הסדנאות המחכות לכם בעסקה זו:
לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה - סדנת בישול איטלקי חלבי
לאכול, להתפלל, לאהוב פסטה - סדנת בישול איטלקי חלבי
מה מכינים?
-
בצק לפסטה ורביולי
-
רביולי וטורטליני תוצרת בית במילוי קרם גבינה איטלקי ברוטב אלי אוליו
-
פרחי חצילים קלויים ופסטה טרייה ברוטב עגבניות
-
פיצה נפוליטנה
-
דג בס צלוי על קרוסטיני בליווי עגבנייה טרייה וקרוטוני שום קלויים
-
ריזוטו פטריות וגבינת פרמז'ן
-
אנטיפסטי ירקות משתנים
-
טירמיסו יפואי עם פיסטוקים קלויים
קוזה נוסטרה קרניבורו - סדנת בישול איטלקי בשרי
מה מכינים?
מה מכינים?
- בצק לפסטה ולרביולי
- ניוקי תפוח אדמה בייתים עם בצל מקורמל, פטריות ולומו
- רביולי במילוי בטטה בשמן זית עם אורגנו טרי בזיליקום ושום
- אנטי פסטי מירקות משתנים ורוטב מייפל
- סלט פנצנלה מושלם
- פולו אלה קצ'טורה - עוף של ציידי טוסקנה
- סופלה שוקולד עם נגיעות אספרסו
הו מאמא! - סדנת בישול טבעוני
מה מכינים?
מה מכינים?
- מרק עגבניות צלויות, בזיליקום ושמרי בירה
- כדורי ארנצ'יני ברוטב עגבניות
- סלט קפרזה טבעוני בליווי כדורי גבינה אפויים
- "פסטה" רצועות זוקיני בפסטו, זיתי קלמטה, זרעי דלעת מוקרם בפרמז'ן
- רביולי מפסטה טרייה במילוי תרד ואגוזים ברוטב דלעת
- עוגת גבינה טבעונית ברוטב פירות יער
קצת על מבשלים חוויה, הבית של סדנאות הבישול - "מבשלים חוויה" נמצא בבית מגורים ביפו, במתחם מפואר בעל עמודי שיש ורצפות מצוירות שנשמרו מהתקופה העותמנית. במתחם ארבעה חללי אירוח מרהיבים, מרפסת מקסימה, מערכת סאונד מוקפדת, ריהוט של בית וחנייה מסודרת ובחינם. מגוון הסדנאות מתאימות למי שרוצה ללמוד להכין אוכל לא בדיוק כמו של בית אמא; לכל מי שרוצה לשכלל את יכולותיו או יכולותיה במטבח; לחובבי אוכל וקולינריה; למי שאוהב לשחק עם טעמים חדשים וחומרי גלם, וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח. את הסדנאות מנחים שפים מעולים. השתתפות בסדנה תאפשר לכם לצאת לטיולים מפתיעים במחוזות קולינריים מוכרים או חדשים בדרך מאד חווייתית וכיפית.