סדנת עוגיות או סדנת עוגות בחושות לבחירה אצל העוגות של נעה - יחס אישי וטיפים לאפייה נכונה, כדי שתישארו עם טעם מתוק בפה.
-
סדנת עוגיות/עוגות בחושות - שובר ליחיד ב-249 ₪ במקום 350 ₪
-
סדנת עוגיות/עוגות בחושות - שובר לזוג ב-495 ₪ במקום 700 ₪
סדנאות לבחירה:
-
סדנת עוגיות: ללמוד להכין עוגיות חלווה, עוגיות שוקולד צ'יפס בייגלה, עוגיות מושלגות בטעם אוריאו ושושני מרנג. כמו כן יילמדו שיטות שונות להכנת עוגיות - קראמ'ז וסבלז, איך לשחק עם טעמים ועוד
משך הסדנה: כ-3 שעות -
סדנת עוגות בחושות: ללמוד להכין עוגת מייפל, עוגת שוקולד צ'יפס לבן ופירות יער, עוגת ריבת חלב ועוגת אספרסו. כמו כן תלמדו על השיטות להכנת סוגים שונים של עוגת בחושות, על הקצפה נכונה של ביצים, ערבוב נכון ועוד
משך הסדנה: כ-4 שעות
* מינימום 4 משתתפים ומקסימום 10 משתתפים בכל סדנה
העוגות של נעה
נעה עינת היא קונדיטורית בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל, בערוץ 10 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר.