הולך להיות לכם טעים מידי - סידרנו לכם ארוחת שף זוגית במסעדת Ultra Bar Food&Wine! השף רז בניטה שהגיע הישר מפריז לאחר 20 שנות ניסיון במסעדות שוות במיוחד כמו ג'ורג' בארו בפריז ומסעדת ננוצקה בת"א. מוכנים להתאהב?
מה כוללת הארוחה הזוגית?
-
כוס יין לבחירה לכל סועד
- לחם ומטבלים למרכז השולחן
-
מנה ראשונה לבחירה למרכז השולחן
-
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד
-
כוס שתייה חמה לבחירה לכל סועד
-
כוס שתייה קרה לבחירה לכל סועד
-
קינוח לבחירה למרכז השולחן
תפריט הארוחה:
כוס יין לבחירה לכל סועד:
דלתון סוביניון בלאן - לבן.
פרמיטיבו דימנדוריאה - אדום.
לחם ומטבלים למרכז השולחן: לחם מחמצת, לאבנה, ממרח עגבניות, שמן זית, בלסמי וטפנאד זיתים.
כוס יין לבחירה לכל סועד:
דלתון סוביניון בלאן - לבן.
פרמיטיבו דימנדוריאה - אדום.
לחם ומטבלים למרכז השולחן: לחם מחמצת, לאבנה, ממרח עגבניות, שמן זית, בלסמי וטפנאד זיתים.
מנה ראשונה לבחירה למרכז השולחן:
סביצה של רז.
מלנזה.
סיגר דגים.
ארטישוק בראש.
קרפציו פלפלים.
סלט יווני.
סלט ירוק.
סלט עגבניות.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
דניס בטאבון.
חריימה פילה מוסר.
מחבת ים תיכוני.
אולטרה בורגניון.
דונר פרגית.
מנת ספיישל היום - שאל את המלצר.
כוס שתייה קרה לבחירה לכל סועד: ממשפחת קוקה קולה.
כוס שתייה חמה לבחירה לכל סועד: אספרסו / מקיאטו / קפה שחור / לאטה / אמריקנו / תה עם נענע.
קינוח לבחירה למרכז השולחן:
קומות ברולה.
ולנטינו.
קצת על מסעדת Ultra Bar Food&Wine
במסעדת מלון Ultra תוכלו ליהנות מארוחת השף של רז בניטה עם 20 שנות ניסיון ועבודה במסעדות בארץ ובצרפת. רז למד בבית הספר הצרפתי לבישול "Le Cordon Bleu" ולאחר מכן המשיך לעבוד ולהתמקצע במסעדות ברחבי פריז ביניהם מסעדת "ג'ורג בארו" ומסעדת ננוצקה בת"א.
סביצה של רז.
מלנזה.
סיגר דגים.
ארטישוק בראש.
קרפציו פלפלים.
סלט יווני.
סלט ירוק.
סלט עגבניות.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
דניס בטאבון.
חריימה פילה מוסר.
מחבת ים תיכוני.
אולטרה בורגניון.
דונר פרגית.
מנת ספיישל היום - שאל את המלצר.
כוס שתייה קרה לבחירה לכל סועד: ממשפחת קוקה קולה.
כוס שתייה חמה לבחירה לכל סועד: אספרסו / מקיאטו / קפה שחור / לאטה / אמריקנו / תה עם נענע.
קינוח לבחירה למרכז השולחן:
קומות ברולה.
ולנטינו.
קצת על מסעדת Ultra Bar Food&Wine
במסעדת מלון Ultra תוכלו ליהנות מארוחת השף של רז בניטה עם 20 שנות ניסיון ועבודה במסעדות בארץ ובצרפת. רז למד בבית הספר הצרפתי לבישול "Le Cordon Bleu" ולאחר מכן המשיך לעבוד ולהתמקצע במסעדות ברחבי פריז ביניהם מסעדת "ג'ורג בארו" ומסעדת ננוצקה בת"א.